23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danske ænder bliver nu slagtet i Danmark

Danske detailænder er blevet slagtet i lande som Polen, Tyskland eller Holland siden 2006.


























Fremover kan de danske ænder blive slagtet i Struer, skriver Tænk. Der er nemlig åbnet et nyt industrielt andeslagteri i Struer. Hos Dyrenes Beskyttelse er man begejstret. Dyrevelfærdschef Pernille Fraas Johansen siger, at jo kortere transporttiden er til slagteriet, desto bedre er det for ænderne. Med det nye slagteri i Struer kan transporttiden fremover holdes på under én time for konventionelle ænder og under et kvarter for økologiske ænder. Der er stor efterspørgsel efter danske ænder, siger informationsdirektør Jens Juul Nielsen fra Coop. Kommunikationskonsulent Martin Møller Aamand fra Dansk Supermarked siger, at det er en prioritet at have danske ænder i butikkerne.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.157